IKEA Breda

Ontdek de unieke sfeer van IKEA Breda, gelegen aan de rand van de stad en toch verbonden met het centrum van Breda. Met zijn uitnodigende blauw-gele gevel en een interieur vol innovatieve ontwerpen, is deze winkel een ware trekpleister voor Bredanaars en reizigers van ver.

Bekijk de website van IKEA Breda

Adres IKEA Breda

Kruisweide 1

4814 RW

Woonboulevard Breda XXL

Openingstijden IKEA Breda

Maandag t/m Vrijdag: 10:00-20:00

Zaterdag: 10:00-18:00

Zondag: 10:00-18:00

IKEA restaurant Breda

Het restaurant van IKEA Breda nodigt je uit voor een culinair avontuur, waar heerlijke gerechten samenkomen in een gezellige ambiance. Van traditionele Zweedse gerechten tot wereldse smaken, ons menu biedt voor elk wat wils. Laat je verwennen en geniet van een welverdiende pauze temidden van het winkelplezier.

Openingstijden IKEA restaurant Breda

Maandag t/m Vrijdag: 09:30-19:30 uur

Zaterdag: 09:30-17:30

Zondag: 10:00-17:30

Parkeren bij IKEA Breda

Parkeren bij IKEA Breda is eenvoudig en gemakkelijk. Het ruime parkeerterrein biedt voldoende plaatsen voor bezoekers, waardoor het vinden van een plekje een fluitje van een cent is. Of je nu komt voor een snelle boodschap of een uitgebreide winkelsessie, je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats. Bovendien is het parkeren gratis, waardoor je zonder gedoe kunt genieten van je bezoek aan IKEA Breda.

IKEA Breda bevindt zich in het zuiden van Nederland, strategisch gelegen in de bruisende stad Breda. Gelegen aan de A16 snelweg, is het een knooppunt voor zowel lokale bewoners als reizigers uit nabijgelegen steden zoals Tilburg, Eindhoven en Antwerpen. De ruime parkeergelegenheid maakt het gemakkelijk bereikbaar, terwijl de ligging aan de rand van de stad een oase van rust biedt te midden van het dynamische stadsleven. Met zijn karakteristieke blauw-gele gevel is IKEA Breda een herkenbaar oriëntatiepunt voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten voor thuis, aangeboden met het vertrouwde IKEA-design en -service.

IKEA Breda producten

Bij IKEA Breda vind je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten voor alle aspecten van je huis. Of je nu op zoek bent naar meubels voor de woonkamer, slaapkamer, keuken of tuin, IKEA Breda heeft het allemaal. Van tijdloze klassiekers tot trendy innovaties, de producten zijn ontworpen met oog voor functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Met een scala aan betaalbare opties en slimme oplossingen, biedt IKEA Breda alles wat je nodig hebt om je huis in te richten en te transformeren tot een comfortabele en inspirerende leefomgeving.

Contact met IKEA Breda

Telefoonnummer: 050 711 1267

E-mail: business.breda.nl@ikea.com

Indien je contact wenst op te nemen met IKEA Breda voor vragen, opmerkingen of assistentie, staan zij klaar om je te helpen. Telefonisch contact opnemen met de klantenservice kan via het nummer dat vermeld staat op de IKEA-website. Daarnaast biedt IKEA Breda ook de mogelijkheid om via e-mail of social media contact op te nemen. Voor specifieke vragen over producten, voorraad of diensten, kun je tevens terecht bij het personeel in de winkel zelf. Het vriendelijke en deskundige team van IKEA Breda staat paraat om je te assisteren bij al je behoeften, ongeacht wat je vraag inhoudt.